13 juni 2023 Luc Stultjens

Luc Stultjens behaalt Certificaat: “Corporate Governance in Raden van Advies en Raden van Bestuur”

Blij om te delen dat ik met succes een verrijkend Corporate Governance-trainingsprogramma @VOKA heb afgerond! De inzichten die ik tijdens deze zeer interessante cursus heb opgedaan, hebben mijn begrip van effectieve bestuurspraktijken in adviesraden en raden van bestuur verdiept.

Corporate Governance brengt hoge waarde en geloofwaardigheid naar startups en scaleups. Nu startups en scaleups snel groeien, wordt het steeds belangrijker om robuuste bestuursstructuren op te zetten. Effectieve Corporate Governance verbetert niet alleen de transparantie en verantwoording, maar waarborgt ook duurzaamheid op lange termijn en het vertrouwen van investeerders.

Door de kennis die ik tijdens deze training heb opgedaan toe te passen, kan ik nu waardevolle inzichten en ondersteuning bieden aan startups en scaleups bij het navigeren door deze cruciale gebieden. Ik ben er vast van overtuigd dat sterk bestuur een concurrentievoordeel kan zijn, investeerders kan aantrekken, risico’s kan beperken en duurzame groei en succes kan bevorderen.

Als u een startup of scaleup bent die uw corporate governance wil versterken, let’s connect! Ik ben bereid om mijn kennis te delen en samen te werken met vooruitstrevende ondernemers die de waarde erkennen van effectief bestuur bij het bereiken van hun zakelijke doelstellingen.

Laten we samen de toekomst vormgeven! Neem gerust contact op en laten we eens kijken hoe ik kan bijdragen aan het succes van uw organisatie.